Bäst i Korpen 2015

Williamson Levy Hüneberg

Flest målgivande passningar Herr

Vad ska man göra som medspelare för att få en passning från dig?
– Vara på rätt ställe. Vissa har bra fotbollsintuition, då är det lätt att hitta dem. Själv har jag spelat fotboll länge och har mycket rutin Min intuition är sådär, men i alla fall tillräcklig för Korpen…

 Vad gillar du bäst: passa eller skjuta?
– Just nu tycker jag att det är roligast att passa. Förr om åren var jag forward och målgörare. Jag spelade i division 2 med Enskede IK fram till jag var 26. De jag lirar med nu har inte spelat på lika hög nivå så det är kul för dem att göra mål. Vi är gamla barndomsvänner som känt varandra i 20 år.


Vill du spela korpfotboll? Anmäl ditt lag här.

Ålder: 29 år.
Gör: Jobbar i förskoleklass.
Lag: LMTH FC (Let’s Make This Happen).
Position: Mittfältare.
Spelform: 7-fotboll.
Serie: Herr söndag central div 7.
Bedrift: 17 assist.

Liknande artiklar