Bäst i Korpen 2015

Tony Skarpenhed & Therese Pomares Lindé

Flest målgivande passningar Mix

Hur lyckas du passa så bra?
Tony Skarpenhed:– Det sitter i ryggmärgen att kunna räkna ut hur hårt man ska slå en passning på en yta och veta om medspelaren eller försvararen ska hinna först. Jag har spelat fotboll sedan jag var sju år och har skaffat mig både rutin och spelförståelse.

 Vilket är svårast: passa bra eller skjuta bra?
TONY SKARPENHED:– Det är lättare att göra mål än att slå en perfekt knivskarp passning. Mål kan man göra på så många olika sätt. Men jag orkar inte kuta längre, så jag väljer att passa. Dessutom tycker jag att det är roligare, i alla fall just nu.

 Vilken av dina passningar var mest avgörande den här säsongen?
Therese:– I en match gjorde jag fyra eller fem assist. Vi vann med typ 9-1 och jag gjorde några mål också. Det gav stort självförtroende.

 Vilket är ditt starkaste fotbollsminne?
THERESE:– När jag gjorde mitt första mål någonsin. Jag började i fotboll när jag gick i åttan och hade längtat länge. Det var en härlig känsla att äntligen få vara med i ett lag och göra mål på riktigt. Innan dess hade jag bara spelat hemma på gården, på skoj.


Vill du spela korpfotboll? Anmäl ditt lag här.

Tony Skarpenhed

Ålder: 24 år.
Gör: Kommunikatör.
Lag: Zlatans pojkflickor och LÜA.
Position: Mittfältare.
Spelform: 7-fotboll.
Serie: Mix Central.
Bedrift: 11 assist.

Therese Pomares Lindé

Ålder: 27 år.
Gör: Privatrådgivare på bank.
Lag: Zlatans pojkflickor, både fotboll och innebandy.
Position: Allround.
Spelform: 7-fotboll.
Serie: Mix Central.
Bedrift: 10 assist.

Liknande artiklar