Bäst i Korpen 2014

Torbjörn ”Tuben” Persson

Galnaste finten i Korpen

Vittnen säger att du sprungit mellan benen på en motståndare och tunnlat honom. Stämmer det?
– Det är något som Peter Rolandsson i Mardrömselvan påstår har hänt, men som jag inte minns själv. Det ska ha skett på en grusplan i Abrahamsberg med mitt och Peters gamla lag, Påls Pojkar. Jag kan inte förneka det. Antingen har jag inte reagerat på det själv eller också har jag förträngt det.

Har du gjort något annat spektakulärt på planen?

– Nja, de flesta tycker att jag är spektakulär generellt, för att det går så fort när jag sätter av.


Vill du spela korpfotboll? Anmäl ditt lag här.

Ålder: 36 år.
Gör: Slöjdlärare.
Lag: Bara Bajare, Ulven Gentlemen.
Position: Högerback och mittfält.
Spelform: 7-fotboll.
Serier: Mix Söder Elit, Oldboys Söder Elit.
Bedrift: Sprungit tunnel på en motståndare.

Fler rekordhållare